Wij verzorgen Excel maatwerktrainingen en workshops.

Trainingen zijn over het algemeen horizon verbredend, waar onze workshops de insteek hebben dat u dat wat u leert, de volgende dag ook meteen kan toepassen.

spreadsheet-solutions-excel-logo-icon

Basis training

In de basis training staan getal opmaak en het omgaan met functies en formules centraal. Daarnaast wordt in gegaan op het maken van tabellen en het maken van eenvoudige analyses.

Wat vaak aan bod komt zijn zaken als het Filter, de functie Verticaal Zoeken, de functies Som, Som.Als, Aantal en Aantal.Als, Subtotalen, Grafieken en Voorwaardelijke Opmaak

Informatie aanvragen
spreadsheet-solutions-excel-logo-icon

Gevorderden training

In de gevorderden training staat verdieping centraal. Deze richt zich op de diverse tools en mogelijkheden van Excel voor het uitgebreid analyseren van databases.

Wat vaak aan bod komt zijn zaken als het uitgebreid Filter, de functie Verschuiving, Gegevens Validatie, Tabellen, Draaitabellen, Draaigrafieken, Grafieken en Slicers

Informatie aanvragen
spreadsheet-solutions-excel-logo-icon

Expert training

Wilt u het maximale uit Excel halen, dan kunt u kennismaken met de dynamische wereld van Visual Basic for Applications. In de experttraining ligt de nadruk op de terminologie en de structuur van VBA.

U leert code te genereren en aan te passen en maakt kennis met de specifieke objecten van Excel. Uiteindelijk kunt u Excel bedienen via dialogen, invoegtoepassingen, functies en menu's.

Informatie aanvragen

Welke training is geschikt voor mij?

Heeft u geen idee welke training voor u het meest geschikt is? Download dan de niveaumatrix om te bekijken welke onderwerpen er in de trainingen aan bod komen.

Wij passen ons aan uw wensen aan!

Maatwerk training, u bepaalt wat u wilt leren

Op basis van dat wat u wilt leren stellen wij de training met u samen.Dat kan over een specifiek onderwerp als grafieken of draaitabellen gaan, maar kan ook betrekking hebben op het opzetten of uitwerken van uw eigen ideeën.

Maatwerk training, u bepaalt wat u wilt leren

Voor een training betaalt u (ongeacht het aantal deelnemers, maximaal 6) 125 euro per uur.

Op elke gewenste locatie of bij u in huis

Een training duurt gemiddeld 2 dagdelen van 4 uur en wordt, bij u in huis, gegeven aan maximaal 6 personen. Zo krijgen cursisten optimale aandacht en genereert de training maximaal effect.